PrivDog 2.2.0.14

A PrivDog egy Free alkalmazás formájában futtatható reklámblokkoló szoftver amivel biztonságosabban és gyorsabban tudsz böngészni. Neki köszönhetően nem tudják követni a szokásaidat.

Böngészés során adott weboldalak meglátogatásakor, nem csak hogy egy sor kéretlen reklámot kell megtekintened, hanem az adott honlap rengeteg információt is gyűjt rólad, szokásaidról. A Reklámok sokszor magát a böngészés élményét is rontja, hisz sokkal tovább tart a hasznos tartalom betöltődése. Erre kínál megoldást a PrivDog. Maga a szoftver Internet Explorer, illetve Mozilla Firefox  és Google Chrome esetén vethető be. A telepítése során felajánlja, hogy automatikusan hozzáad a szóban forgó böngészőkhöz egy kiterjesztést, ami a művelet végrehajtását segíti. Ezeket külön még engedélyezni, illetve telepíteni kell a Firefoxban, illetve az Explorerben. Egy egyszerű, informatív eszköztár formájában válik elérhetővé, ahol azonnal megjeleníti, hogy hány reklám került blokkolásra, illetve azon nyomkövető sütik, amik a statisztikákat szolgáltatja. Biztosít szűrőt, ahol hozzáadhatóak olyan honlapok amin nincs annyi zavaró, kéretlen hirdetés. Futtatásával nem csak hogy reklámoktól mentesen használhatod a böngésződet, de még biztonságosabban is mivel blokkolja azokat a fájlkiterjesztéseket amik szokásainkról árulkodik. Hasonló megoldást biztosít az AdFender, ami eltérő technikát használ, ebből eredően még hatékonyabban dolgozik, sőt reklámokkal támogatott alkalmazásoknál is megállja a helyét. A szűrő funkciója sokkal mélyebben editálhatóak, törölhetőek vele a böngészési előzmények, megtekinthetőek a tárolt sütik. Ami még mindenképp mellette szól, hogy az összes népszerű, ismertebb böngészőmotort támogatja, nem lassítja a rendszert. A PrivDog összességében tekintve megoldást biztosít a zavaró reklámok blokkolásához, vele biztonságosabban, nehezebben követhetőbben látogathatod a világhálót. Statisztikát szolgáltat a blokkolásra került elemek számáról. Némi hátránynak számít, hogy csak néhány browser esetén támogatott. Ami még mellette szól, hogy kis erőforrás mellett hatékonyan, megbízhatóan látja el a feladatát. Próbáld ki most!

 

PrivDog összefoglaló:PrivDog pillanatkép

  • Reklámblokkoló alkalmazás
  • részletes statisztikát szolgáltat erről
  • böngésző beépülőként vehető igénybe, külön kell engedélyezni
  • szűrők támogatása
  • nem igényel beállítást
  • Angol nyelv
  • teljes verziós változat ( ingyenes )

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
PrivDogSetup.exe
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek