Blog

Itt az Internet Download Manager 6.18 Build 7

 Kifejezetten nagyobb mérettel rendelkező fájlok letöltésére használhatjuk fel, rengeteg testreszabási lehetőséget nyújt, magyar nyelven is tud.

Egyszerű, áttekinthető hatékony működés jellemzi, támogatja az összes népszerűbb böngészőt ami napjainkban használatos, a vele kezdeményezett munkafolyamatok bármikor megállíthatóak, illetve újból elindíthatóak ez jellemző a szakadt folyamatokra is. Első indításakor nap tippje formájában tekinthetőek át a legfontosabb funkciók, vezérelhető billentyűparancsokkal, tartalmaz súgót, ami az F1 gombbal érhető el. A hivatalos oldal itt található. Ütemezhető, támogatja a várólisták használatát, vágólap figyelő funkciója számos előre megadott fájlformátum automatikus figyelésére képes, maga a lista igény esetén tovább bővíthető. Az új változat Internet Explorer 11, illetve Windows 8.1 támogatást kapott. A kiadási megjegyzéseket itt tudod megtekinteni.

Az Internet Download Manager innen tölthető le.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

1 megjegyzés

Barkó 2014-04-25 at 15:16

Tisztelt IDM!
Régen használom és nagy rajongója vagyok az IDM-nek!, de…mostanában megnehezítik a letöltést, amit az IDM nem tud korrigálni. A film elé betesznek egy kamu tömörített lapot, vagy pl. az indavideo egy hirdetést és akkor már a szerver kétszer nem enged tölteni. Az ins gomb lenyomásával ki erőszakolható a letöltés de 800-ról visszamegy 120-150-re és kiírja, hogy nem található a film. Egyszóval tudnátok ezen segíteni?

Válasz

Szólj hozzá