Opera Portable 38.0.2220.31

Az Opera Portable egy igen gyors, rengeteg különleges funkciót biztosító böngésző. Különleges funkciói közzé tartozik, az úgynevezett Turbó mód ami lassabb hálózati kapcsolatok esetén hasznos. Az alábbi Free alkalmazást nem kell telepíteni, csak ki kell csomagolni egy szabad helyre.

Amikor egy felhasználó ideális böngészőmotort keres a legfontosabb szempontok között a gyorsaság és a biztonság mint tényezők megtalálhatóak, ezzel nincs is semmi gond, általában az összes tulajdonságot egyik sem képes biztosítani, ez sem képes, de az mindenképp elmondható róla hogy gyors és biztonságos, na meg természetesen ez a változat még hordozható is egyben.

Ezek kívül még rengeteg kellemes meglepetést tud a számunkra okozni ha őt válasszuk hordozható böngészőnkként.

A letölthető változat egy önkicsomagoló fájl amit a tárolóeszközre helyezve, vagy egy mappába rakva kicsomagolás után már szabadon korlátozás nélkül tudunk használni.

Az Opera Portable tervezésekor legfőbb szempont az egyszerűség és az átlátható felület megléte, ez kitétel nélkül teljesül.

Kinézete előre beépített témával teljesen meg is változtatható, tehát ha nem vagyunk azzal megelégedve pár kattintással új köntösbe öltöztethetjük.

Esetében is rengeteg kiegészítőt használhatunk, de ezek között az egyik legnépszerűbb és talán legismertebb az Opera Turbo ami lassú, instabil net kapcsolat esetén képes „csodákat tenni”.

Ekkor egy speciális technológiát bevetvén tömöríti a meglátogatott oldalt így az valamivel gyorsabban töltődik be. Maga a funkció teljesen automatizálható, de bizonyos problémák elkerülése végett inkább hagyjuk manuális üzemmódban ha ha nem lenne gond a hálózati kapcsolattal. Az Opera Portable installálható változatban is elérhető.

Az Opera Portable a népszerű böngésző telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan azonos a hagyományos változattal. Gyors, biztonságos használat jellemzi.

Opera Portable pillanatkép

Opera Portable összefoglaló:

 • Beépített letöltésvezérlő,
 • integrált kereső,
 • levelező, intelligens címsor. Stb.
 • Rally-mód
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://portableapps.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Opera Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Opera 44.0.2510.11592017-04-06 Opera 44.0.2510.1159 (0)
  Az Opera szinkronizálást és testre szabható felületet biztosít, remek kis böngésző. Beépített letöltéskezelőjével […]
 • Opera Neon 1.0.2459.02017-01-24 Opera Neon 1.0.2459.0 (0)
  Az Opera Neon egy felhasználóbarát megközelítést alkalmazó, gyors, megbízható böngésző, ami számos kényelmi funkcióval […]
 • X-Firefox 48.0 Rev 82016-08-06 X-Firefox 48.0 Rev 8 (0)
  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos […]
 • X-SRWare Iron 52.0.2750.02016-09-08 X-SRWare Iron 52.0.2750.0 (0)
  Az X-SRWare Iron egy Chrome alapon futó telepítés nélkül használható böngésző, ami tud szinkronizálni, intelligens […]
 • SlimBoat Portable 1.1.542015-02-07 SlimBoat Portable 1.1.54 (0)
  A SlimBoat Portable egy telepítés nélkül futtatható rengeteg kiegészítőt tartalmazó böngésző. Ez a free alkalmazás […]