MetaFox 1.4.8

A MetaFox egy igen átlátható felülettel rendelkező MKV konvertáló szoftver, ami felépítésben kifejezetten a kezdő ismeretekkel rendelkezők számára kedvez. Ez a Free alkalmazás Drag and Drop fájl importálást, illetve kötegelt feladatokat is szolgáltat.

Ha olyan médialejátszóval rendelkezel, ami kizárólag MKV formátumokat ismer, vagy csak nemes egyszerűséggel pont erre a formátumra van szükséged, de a számítógépes tudásod korlátozott, akkor a MetaFox konvertálóját neked találták ki.

Igaz sem funkcionálisan, sem pedig kinézetben nem nyújt extra dolgokat, de vannak PC tulajdonosok akiknek pontosan ez a cél.

A szoftver telepítése, vagyis a MetaFox installálás néhány kattintásos lépésből áll, ahol a legalapvetőbb információk megadása szükséges, maga a folyamat a legbonyolultabb része, hisz a használata ettől már jóval egyszerűbb.

Ha rendelkezel bármilyen más formátummal bíró videóval, ami lehet AVI, FLV, OGG… az vele a lehető legegyszerűbben tudod átalakítani. Amit még mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a MetaFox igen kis erőforrással rendelkezik, ráadásul a dekódolást is gyorsan meg tudja valósítani. A folyamat alatt a végeredményt ugyanabba a mappába menti amelyben az eredeti található.

Némi hátránynak tekinthető, hogy a MetaFox nem támogatja a folyamat szüneteltetését, illetve leállítását, tehát ha egyszer elindítottad az nem szakítható meg.

Magát a konvertálást mint munkafolyamatot úgy tudod kezdeményezni, hogy a felületére húzod azt a multimédiás tartalmat amit átalakításra szántál. Szolgátat még néhány alapvető beállítási lehetőséget, továbbá azt hogy kötegelt módon akár több videót is kezelni tudj.

Ha ettől több lehetőségre vágysz, kevés amit a MetaFox szolgáltat akkor néhány alternatív szoftvert is tudunk javasolni. Ilyen a Format factory, vagy VidCoder ami rippelni is tud. Mindkét megoldás inkább tapasztaltabbaknak javasolt.

Összességében nézve a MetaFox egy MKV konvertáló segédlet, ami igen egyszerű módját biztosítja annak hogy videóidat át tudd alakítani.

MetaFox

MetaFox összefoglaló:

  • MKV konvertáló szoftver
  • kötegelt munkafolyamatok támogatása
  • bemenetként több népszerű kodeket ismer
  • Drag and Drop támogatás
  • nem kell konfigurálni
  • egyszerű használat
  • csak alapvető lehetőségeket biztosít
  • Angol nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://shark007.net/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MetaFox
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek