Malwarebytes Junkware Removal Tool 8.0.2

A Malwarebytes Junkware Removal Tool segítségével néhány lépés követésével tudsz megszabadulni a kéretlenül települt eszköztáraktól. Az ilyen jellegű szoftverekkel ellentétben őt parancssorból kell vezérelni. A magas felismerési arányon kívül az is mellette szól, hogy Free alkalmazásként futtatható. Alkalmas az ASK, Babylon Toolbarok törléséhez is.

Ha a böngésződbe kéretlenül települt egy olyan eszköztár, amit eddig nem tudtál sehogy eltávolítani, erre keresel egy olyan szoftvert, ami garantált eredményeket tud biztosítani néhány lépésben, akkor választhatod erre a Malwarebytes Junkware Removal Tool nevű programot.

Talán az egyetlen negatívum amit fel lehet hozni ellene, hogy parancssorból kell futtatni, így kezdőknek némi informálódásra van szükség a teljes értékű használat érdekében. Ami viszont előny, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött fájlt kell rendszergazdai jogosultsággal futtatni, így nem szemetel. Természetesen az erőforrás igényeire sem lehet panasz, mivel ez elenyésző.

A Malwarebytes Junkware Removal Tool komoly adatbázissal rendelkezik, ennek köszönhetően az összes ma népszerű eszköztárt hatékonyan tudja detektálni és eltávolítani, ezek között felfedezhető a Babylon Toolbar és az ASK is.

Természetesen az alapvető parancsokról maga a kezelőfelület is tájékoztat, így ezzel könnyíti meg a dolgunkat. A Malwarebytes Junkware Removal Tool tényleges használatba vétele előtt létrehoz egy rendszer visszaállítási pontot, ami az esetleges balul sikerült rendszermódosulásokat hivatott helyrehozhatóvá tenni. A szoftver rendkívül gyorsan tud eredményeket biztosítani, arról akár jelentést is készít. A szoftver minden ma használatos operációs rendszeren teljes kompatibilitással futtatható, legyen az akár Windows 10.

Természetesen az összes népszerűbb böngészőt támogatja, legyen az Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer.

A kínálatunkat tekintve a Malwarebytes Junkware Removal Tool nem az egyetlen eszköztár eltávolító szoftver, erre használhatod még a Soft4Boost Toolbar Cleaner-t ami felhasználóbarátabb, vagy esetleg az AdwCleaner-t, ami szintén igen népszerű a szóban forgó feladat ellátásához.

A Malwarebytes Junkware Removal Tool egy eszköztár eltávolító szoftver, amit nem kell telepíteni és ingyenesen használható. Parancssorból futtatható.

Malwarebytes Junkware Removal Tool

Malwarebytes Junkware Removal Tool összefoglaló:

  • Eszköztár eltávolító szoftver
  • nem kell telepíteni
  • parancssoros kezelőfelület
  • Rendszer visszaállítási pontok létrehozásához
  • Babylon Toolbar eltávolításához
  • gyors eredményeket biztosít
  • Angol nyelv
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: https://www.malwarebytes.org/junkwareremovaltool/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Malwarebytes Junkware Removal Tool
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek