Jordy Downloader 1.1.2.1

 A Jordy Downloader a nagyobb méretű fájlok letöltésén kívül, könnyedén megbirkózik a torrent tartalmakkal, videókkal, közvetlen víruskeresési lehetőséget is biztosít. A rengeteg hasznos funkción kívül van még egy igen előnyös jellemzője, mégpedig az hogy Free alkalmazásként használható.

Nagyobb méretű fájlok letöltése esetén bekövetkező folyamat szakadás kerülhető el a segítségével. Felhasználói felülete funkciókban gazdag lehetőségekkel látnak el minket. Többek között időzíthetünk, a letöltött elemet automatikusan átvizsgálhatjuk az általunk előre megadott víruskereső motorral. Tartalmainkat rendezett, átlátható listán képes kategorizálni, így azonnal megtalálhatjuk azt. Felületéről három alapvető feladatot adhatunk meg a számára, új fájl, új videó, és új torrent menük használatával. Természetesen az esetében sem maradhatott volna ki a sávszélesség korlátozási lehetőség. Képes integrálódni így automatikus vágólap figyelés funkciójával leveszi a vállunkról az URL másol beillesztés feladat terhét. Kis méret kevés erőforrás hatékony munkafolyamat jellemzi. Teljes verziós változat.

Jordy Downloader Összefoglaló:Jordy Downloader pillanatkép

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Jordy Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek