Fraps 3.5.99 Build 15619

A Fraps kifejezetten játék fanatikusok számára ideális videó képlopó, felvevő szoftver amellyel megörökíthetjük egyéni rekordunkat. Képek esetén is használható.

Ha rendszeresen döntjük meg a saját rekordunkat, esetleg barátainkkal szoktuk összemérni tudásunkat akkor most itt a lehetőség hogy bizonyítékot tudjunk szolgáltatni, egy olyan alkalmazással ami videó formájában készít képlopást a monitoron zajló eseményekről, sok hasonló szoftver található ebben a kategóriában, de egy sincs ami ilyen mélyreható konfigurációs lehetőséget biztosít. A Fraps telepítése után, ami az általános utasítások követésével végrehajtható azonnal munkára is fogható. A beállítások során meg kell hogy adjunk néhány alapvető információt amivel testre szabhatóbban használható a szoftver. A legfontosabb hogy miként szeretnénk elindítani, billentyűkombinációs parancsokat rendelhetünk hozzá, egyénileg a videó illetve kép folyamatokhoz. Felvétel közben képes megjeleníteni képsebességet is ami hozzáértők számára szolgálhat fontos információval. A videót AVI formátumban menti el. Fotóknál a PNG, JPG, BMP, TGA formátum a támogatott. A szoftver fizetős változat, free módon 30 másodpercet engedélyez csak felvenni, illetve az állományon egy nehezebben észrevehető vízjelet helyez el. Képlopások esetén teljes értékűen fut. Természetesen a Fraps nem az egyetlen úgynevezett videó felvevő program ami felhasználható a feladathoz. Némiképp kevesebb opcióval, de hasonló hatékonysággal biztosított applikáció a VSDC Free Screen Recorder, szintén választható minőségi jellemzőket támogat. Egy másik szintén említésre méltó program az  aTube Catcher, ő videó letöltőt és konvertálót is tartalmaz, teljesen ingyenesen és korlátozásoktól mentesen vehető igénybe. A Fraps összességében tekintve játék tevékenységek megörökítésére ideális szoftver, ami nem retten vissza a képek készítésétől sem. Próbáld ki a legújabb változatát. 

Fraps összefoglaló:Fraps pillanatkép

  • videó képlopó szoftver
  • rengeteg mentési formátum
  • testre szabható kimeneti jellemzők
  • képek készítésére is ideális
  • billentyűkombinációs vezérelhetőség
  • próbaverziós változat
  • Angol nyelv

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
setup.exe
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
37.00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek