ESET NOD32 Antivírus 10.0.369

Az ESET NOD32 Antivírus tökéletes megoldást biztosít a legnagyobb kártevő szoftverek megállításának a céljára, rendkívül fejlett technológiájának köszönhetően igen magas felismerési aránnyal büszkélkedhet.

Itt egy vírusirtó szoftver ami mindamellett hogy megvédi a gépünket a legnagyobb fenyegetésektől, arról is gondoskodik hogy ne lassuljon le a számítógép, ne veszítsen a teljesítményéből. A fejlesztő cég termékei között található tűzfalat és levélszemétszűrő funkciót is biztosító változat. Otthoni felhasználásra az egyik legjobb megoldásnak minősül. Képes a vírusokat, trójai támadásokat még azelőtt megállítani hogy az bármilyen kárt tudna tenni a rendszerben, erősségének számít a nulladik napi támadások detektálása is. Automatikusan ellenőrzi a cserélhető adathordozókat, a fertőzéseket akár felhasználói beavatkozással is hajlandó kezelni. Proaktív módú támogatásának köszönhetően, az összes trójait illetve Malware fenyegetést könnyen kezeli, a rejtett folyamatok sem maradnak előtte titokban. Képes fájljainkat már a letöltés folyamata alatt ellenőrizni és azonnal értesít minket arról ha kéretlen alkalmazást rejtene. ( opcionális) A futása során ellenőrzi hogy operációs rendszerünk naprakész e, ha ez nem így volna segít abban hogy le tudjuk tölteni a legújabb frissítéseket. A viszonylag hosszúra húzódó telepítési folyamatot szinte észrevételen háttérbeli működés kísér. Használata esetén mindenképp javasolt egy külsős tűzfal program, vagy válasszuk a nagy testvérét. Több platformra is elérhető. A nagy testvére (Eset Smart Security) több szolgáltatást nyújt.

ESET NOD32 Antivírus Összefoglaló:

  • valósidejű védelemESET NOD32 Antivírus pillanatkép

  • kéretlen alkalmazások keresése már a letöltéseink alatt

  • proaktív felismerési mód

  • gyors, egyéni keresési területek

  • naponta akár többször is frissülő definíciós adatbázis

  • képes szinte az összes trójai, malware, illetve vírusok megállítására

  • trial változat

  • Hivatalos oldal: http://www.eset.hu/

     letoltes64bitletoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
eav_nt_hun.msi
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
14 214 Ft/gép/1év trial
URL

Kapcsolódó szoftverek