DroidWall – Android Firewall 1.5.7

A DroidWall – Android Firewall egy kifejezetten mobilokra kifejlesztett egyszerűen kezelhető tűzfal program. Az alábbi Free alkalmazással könnyen hozhatunk létre egyedi házirend szabályokat, megadható neki hogy mit engedjen ki a világhálóra és mit blokkoljon. Ez az Android program naplózza az adott hálózati tevékenységet is. Root jogosultság szükséges a használatához.

Mobil eszközökön a teljes körű biztonság eléréséhez esetenként tűzfalra is szükség lehet így egy megbízható vírusirtóval párosítva jelentősen csökkenthető a hálózati behatolások valósínűsége. Egy ingyenesen használható túlságosan sok beállítást nem igénylő tűzfal program Androidra a DroidWall – Android Firewall.

Igen kis mérettel és minimális erőforrással rendelkezik. Némi hátránynak tekinthető, hogy Root jogosultság megléte esetén tud megfelelően futni.

Beállítása, használat:

A DroidWall – Android Firewall használata nem igényel komolyabb ismereteket, csupán azt kell neki megadni miként szűrjön. Felsorol minden kiegészítőt, alkalmazást, amik hálózati kapcsolatot tudnak létesíteni, ezeket egyenként tiltani, vagy engedélyezni lehet. Két fő házirend szabály hozható létre, a korábban összeállított listán található elemeket engedélyezzük, a többi tiltva lesz vagy hozzáférését korlátozzuk a kijelöltek számára, a többi pedig szabad utat kap. A DroidWall – Android Firewall tud naplózni is, ezt külön engedélyezni kell neki, a jelentések bármikor megtekinthetőek.

Ha egyetlen Android programon belül szeretnéd megvalósítani a vírusmentességet és a tűzfal szolgáltatások meglétét, akkor javasolt az AVAST Mobile Security & Antivirus megoldása mellett dönteni, hisz tűzfalat is tartalmaz.

A DroidWall – Android Firewall egy könnyen konfigurálható tűzfal program Androidot futtató készülékekre, igény esetén naplózni is tud. WI-FI, 3G támogatással is bír.

DroidWall - Android Firewall

DroidWall – Android Firewall Összefoglaló:

  • Android tűzfal program
  • egyedi házirend szabályok összeállításának a lehetősége
  • WI-FI, 3G támogatás
  • Könnyű használat
  • jelszóvédelem a beállításokhoz…
  • Root jogosultság szükséges
  • naplózás
  • Angol nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: https://code.google.com/p/droidwall/

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DroidWall - Android Firewall
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek