Defraggler Portable 2.21.993

 A Defraggler Portable ideális alkalmazás arra hogy le tudd cserélni a Windows beépített töredezettség mentesítő szolgáltatását egy hatékonyabb és gyorsabb lehetőségeket biztosító hordozható alkalmazásra. Ez a változat nem igényel telepítést, hordozható változat. Magyar nyelvű.

A merevlemez töredezettsége a számítógép teljesítményének csökkenésével jár ami elsősorban sok telepítés illetve fájlmásolási feladatok végrehajtása során keletkezik. Természetesen maga a Windows is képes ezeket a hibákat korrigálni de sokszor jobb és széleskörűbb eredményt érünk el ha külsős alkalmazásra bízzuk a feladatot. Ez az ingyenes program ( Defraggler Portable ) rengeteg különleges szolgáltatást biztosít a számunkra, ráadásul még a kinézetére sem lehet panaszunk mivel mindamellett hogy látványos még az elrendezés is ésszerűre sikeredett.

A letölthető ZIP mappa tartalmát csomagoljuk ki egy szabad helyre majd azon belül keressük ki operációs rendszerünknek megfelelő 32 vagy bites változatát majd indítsuk el. A tömörített csomag mindkettőt tartalmazza. Természetesen Magyar nyelven is tud, lehetséges hogy az indítása után manuálisan kell beállítanunk a nyelvünket. Azonnali elemzést indíthatunk, továbbá részletes statisztikákat kapunk a HDD-t illetően. Hőmérséklet egészségi állapot, puffer méret, olvasási hibaarány, felpörgetési hibák, bekapcsolva töltött idő, stb. Töredezettségmentesítést két módon is kezdeményezhetünk, gyors illetve normál módon. A telepíthető változattal azonos tudással bír, az egyetlen korlátozás amit érezhetünk az esetében hogy így nem támogatja a Boot-idő töredezettségmentesítést. Ingyenes

Defraggler Portable Összefoglaló:Defraggler Portable pillanatkép

  • Merevlemez töredezettség mentesítő program

  • általános információk a HDD-ről

  • nem igényel installációt

  • 32/ 64 bites változat egy csomagon belül

  • Egyszerű átlátható Magyar kezelőfelület

  • Teljes verziós változat ( Freeware )

  • Hivatalos oldal: https://www.piriform.com/defraggler

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Defraggler Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek