Videóvágó programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Videóvágó

 • A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free alkalmazásként futtatható, videó vágó funkciót is biztosít. Dekódoló csak profiknak.

  Format Factory 3.3.5.0

  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free alkalmazásként futtatható, videó vágó funkciót is biztosít. Dekódoló csak profiknak.

  olvasd tovább...

 •  A GOM Video Converter egy könnyen kezelhető konvertáló eszköz ami rengeteg extra funkciót biztosít a feladathoz. Tud videókat vágni, abból képlopásokat készíteni, kötegelt munkafolyamat támogatással.

  GOM Video Converter 1.1.0.63

   A GOM Video Converter egy könnyen kezelhető konvertáló eszköz ami rengeteg extra funkciót biztosít a feladathoz. Tud videókat vágni, abból képlopásokat készíteni, kötegelt munkafolyamat támogatással.

  olvasd tovább...

 • Az ALLPlayer Magyar nyelv, széleskörű felhasználhatóság és rengeteg támogatott film formátum, ezek csak a legjellemzőbb tulajdonságok amik elmondhatóak erről multimédiás programról.

  ALLPlayer 6.0

  Az ALLPlayer Magyar nyelv, széleskörű felhasználhatóság és rengeteg támogatott film formátum, ezek csak a legjellemzőbb tulajdonságok amik elmondhatóak erről multimédiás programról.

  olvasd tovább...

 • A CloneDVD segítségével néhány kattintással tudunk komplett DVD-k tartalmát átmásolni az eredetivel megegyező formában. A rippelésen kívül videó vágó funkciót is szolgáltat. Ideális Slideshow-k kreálásához is.

  CloneDVD 7.0.0.11

  A CloneDVD segítségével néhány kattintással tudunk komplett DVD-k tartalmát átmásolni az eredetivel megegyező formában. A rippelésen kívül videó vágó funkciót is szolgáltat. Ideális Slideshow-k kreálásához is.

  olvasd tovább...

 • Videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. A VSDC Free Video Editor támogatja az audió tartalmak, illetve fotók felhasználását is. Free alkalmazás ellenére hatalmas tudással büszkélkedhet.

  VSDC Free Video Editor 2.2.2.323

  Videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. A VSDC Free Video Editor támogatja az audió tartalmak, illetve fotók felhasználását is. Free alkalmazás ellenére hatalmas tudással büszkélkedhet.

  olvasd tovább...

Page 1 of 612345...Last »