Videóvágó programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Videóvágó

ConvertXtoDVD 5.2.0.64

ConvertXtoDVD

A ConvertXtoDVD egy nagy tudású dekódoló szoftver ami számos különleges funkciót rejteget magában. Az alapvető konvertálási feladatokon kívül tud videókat egyesíteni, további feliratokat fűzhetsz hozzá, vághatóak a videók, de a végeredmény CD/DVD lemezre írásában is segédkezik. DVD menü készítése műsoros lemezekhez. Blu-ray Creator képesség.

Ashampoo Movie Studio 1.0.17.1 Build 0082

Ashampoo Movie Studio

Az Ashampoo Movie Studio egy teljes körű multimédiás központ, minden fontosabb funkciót biztosít ami a filmek kezelése esetén szükséges lehet.

XMedia Recode 3.2.2.0

XMedia Recode

Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t másolni, szerkeszteni videót, továbbá az azok vágásában is segédkezik. Free alkalmazás.

XMedia Recode Portable 3.2.2.0

XMedia Recode Portable

Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos konvertálási lehetőségen felül tud videót vágni, megállja a helyét azok szerkesztésekor. Hordozható konvertáló szoftver.

Format Factory 3.6.0

Format Factory

A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free alkalmazásként futtatható, videó vágó funkciót is biztosít. Dekódoló csak profiknak.