Stabilitás teszt program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Stabilitás teszt

BurnInTest Professional 8.1 Build 1022

BurnInTest Professional

A BurnInTest Professional ideális, stabilitási tesztek végrehajtására, illetve információk gyűjtésére. Az egyik leghatékonyabb diagnosztikai eszköz ami fényt deríthet a számítógéped állapotára, tesztelheted a RAM-ot, videokártyát, Processzort, továbbá a merevlemezt. Ezt Benchmark teszt formájában teheted.

BurnInTest 8.1 Build 1021

A BurnInTest segítségével informálódhatsz számítógéped hardveres illetve szoftveres jellemzőiről, továbbá egy mindenre kiterjedt stabilitási tesztnek is alávetheted azt. Profi Benchmark alkalmazás.

PC Wizard Portable 2013 2.12

Teljesítményteszteket, teljes körű rendszer analizálást hajthatsz végre a PC Wizard-al, ez a kiadás Portable változat, nem kell installálni. Ha kérdés merült fel a PC-ddel kapcsolatban, ez a legjobb megoldás.

 

PC Wizard 2013 2.12

A számítógépünk minden fontosabb jellemzőjére fényt deríthetünk a PC Wizard-al. Gyors teljesítménytesztek végrehajtására is ideális.

 

Everest Ultimate Edition 5.50

Az Everest Ultimate Edition rendszer stabilitási tesztet illetve teljes körű információt biztosít a számítógépünk minden ismert jellemzőjéről. Többek között hardveres illetve szoftveres jelentéseket is kapunk.