Reklámblokkoló programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Reklámblokkoló

ChrisPC Free Anonymous Proxy 5.85

ChrisPC Free Anonymous Proxy

A ChrisPC Free Anonymous Proxy segítségével anonim módon, avagy sokkal biztonságosabban tudsz böngészni. Vele olyan tartalmakat is elérhetsz amit eddig valamilyen régiókorlátozás révén nem tudtál eddig megtenni. Az alábbi verzió Free alkalmazás formájában vehető igénybe. Reklámblokkoló funkcióval is el van látva.

Adblock Plus for Google Chrome 1.8.6

Adblock Plus Chrome

Az Adblock Plus segítségével automatikusan blokkolni tudsz minden hirdetést amelyekkel böngészés során összefutsz. A legnépszerűbb reklámokat automatikusan felismeri és kezeli.

PrivDog 2.2.0.14

PrivDog

A PrivDog egy Free alkalmazás formájában futtatható reklámblokkoló szoftver amivel biztonságosabban és gyorsabban tudsz böngészni. Neki köszönhetően nem tudják követni a szokásaidat.

AdFender 1.83

AdFender

Az AdFender egy ingyenesen letölthető, Free alkalmazás formájában futtatható reklámblokkoló ami felhasználható Flash, popup ablakok, de akár sütik blokkolására is. Mélyreható beállítási lehetőségeket biztosít. Neki köszönhetően némileg gyorsabbá tehető a böngésző.

Adblock Plus for Firefox 1.5.4 – Kiegészítők

 Ezzel a Mozilla Firefox kiterjesztéssel automatikusan blokkolni tudod a weboldalakon megjelenő reklámok döntő többségét. Szűrőt is tartalmaz.