PC optimalizáló - SzoftHub.hu

PC optimalizáló

 • Az Avast! Cleanup egy igazán modern megjelenéssel bíró speciális karbantartó alkalmazás, amivel akár egy kattintással szabadulhatsz meg minden olyan fájltól, ami fölösleges. Így Nem csak a Windows optimalizálható, hanem helyet is felszabadíthatsz. Használható a böngészők, a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez tisztítására. Akár időzítetten is futtatható.

  Avast! Cleanup 11.2.137.0 Beta

  Az Avast! Cleanup egy igazán modern megjelenéssel bíró speciális karbantartó alkalmazás, amivel akár egy kattintással szabadulhatsz meg minden olyan fájltól, ami fölösleges. Így Nem csak a Windows optimalizálható, hanem helyet is felszabadíthatsz. Használható a böngészők, a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez tisztítására. Akár időzítetten is futtatható.

  olvasd tovább...

 • A Techgenie Free PC optimizer egy multifunkciós karbantartó, PC optimalizáló szoftver, ami tartalmaz böngésző takarító, töredezettségmentesítő, registry pucoló és böngésző optimalizáló segédletet is. Free alkalmazás.

  Techgenie Free PC optimizer 1.0

  A Techgenie Free PC optimizer egy multifunkciós karbantartó, PC optimalizáló szoftver, ami tartalmaz böngésző takarító, töredezettségmentesítő, registry pucoló és böngésző optimalizáló segédletet is. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...