Lock - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Lock

 • Az IObit Unlocker segítségével a Windows által védett fájlokat tudjuk törölni. Igen egyszerű a használata, adott esetben hasznos tud lenni. Ez a Free alkalmazás megoldást tud nyújtani a zárolt fájloknál felmerülő problémák megoldásában.

  IObit Unlocker 1.1

  Az IObit Unlocker segítségével a Windows által védett fájlokat tudjuk törölni. Igen egyszerű a használata, adott esetben hasznos tud lenni. Ez a Free alkalmazás megoldást tud nyújtani a zárolt fájloknál felmerülő problémák megoldásában.

  olvasd tovább...

 • Az Easy File Locker segítségével korlátozni tudod a számítógéphez való hozzáférést ez abban az esetben lehet hasznos, ha többen is használják azt. Free alkalmazásként futtatható. Fájl, mappa titkosítást szolgáltat.

  Easy File Locker 2.0

  Az Easy File Locker segítségével korlátozni tudod a számítógéphez való hozzáférést ez abban az esetben lehet hasznos, ha többen is használják azt. Free alkalmazásként futtatható. Fájl, mappa titkosítást szolgáltat.

  olvasd tovább...

 • Az Anvi Folder Locker segítségével jelszóval tudod ellátni a számodra privátnak tekinthető tartalmakat, az alábbi program elsősorban mappák titkosítása esetén nyújt megbízható és gyors megoldást. Extra szolgáltatásai révén az el is rejthető. Az alábbi Free alkalmazás az egyszerű használatra összpontosít.

  Anvi Folder Locker 1.2.1370.0

  Az Anvi Folder Locker segítségével jelszóval tudod ellátni a számodra privátnak tekinthető tartalmakat, az alábbi program elsősorban mappák titkosítása esetén nyújt megbízható és gyors megoldást. Extra szolgáltatásai révén az el is rejthető. Az alábbi Free alkalmazás az egyszerű használatra összpontosít.

  olvasd tovább...

 • Mappák és egyéb bizalmas fájlok titkosítására használható egyszerűen kezelhető szoftver a Lock Folder. Nem igényel installálást.  

  Lock Folder 3.3.0

  Mappák és egyéb bizalmas fájlok titkosítására használható egyszerűen kezelhető szoftver a Lock Folder. Nem igényel installálást.  

  olvasd tovább...

 • A LockHunter segítségével törölhetetlennek hitt, védett fájlokat is el tudunk távolítani ami számos szituációban lehet hasznos.  

  LockHunter 3.1.1

  A LockHunter segítségével törölhetetlennek hitt, védett fájlokat is el tudunk távolítani ami számos szituációban lehet hasznos.  

  olvasd tovább...