Lock - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Lock

IObit Unlocker 1.1.2

IObit Unlocker

Az IObit Unlocker segítségével a Windows által védett fájlokat tudjuk törölni. Igen egyszerű a használata, adott esetben hasznos tud lenni. Ez a Free alkalmazás megoldást tud nyújtani a zárolt fájloknál felmerülő problémák megoldásában.

Easy File Locker 2.0

Az Easy File Locker segítségével korlátozni tudod a számítógéphez való hozzáférést ez abban az esetben lehet hasznos, ha többen is használják azt. Free alkalmazásként futtatható. Fájl, mappa titkosítást szolgáltat.

Anvi Folder Locker 1.2.1370.0

Anvi Folder Locker

Az Anvi Folder Locker segítségével jelszóval tudod ellátni a számodra privátnak tekinthető tartalmakat, az alábbi program elsősorban mappák titkosítása esetén nyújt megbízható és gyors megoldást. Extra szolgáltatásai révén az el is rejthető. Az alábbi Free alkalmazás az egyszerű használatra összpontosít.

Lock Folder 3.3.0

Mappák és egyéb bizalmas fájlok titkosítására használható egyszerűen kezelhető szoftver a Lock Folder. Nem igényel installálást.

 

LockHunter 3.1.1

A LockHunter segítségével törölhetetlennek hitt, védett fájlokat is el tudunk távolítani ami számos szituációban lehet hasznos.