Hőmérséklet figyelő program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Hőmérséklet figyelő

 • A Hard Disk Sentinel segítségével mindenre kiterjedően informálódhatunk a merevlemezünkkel kapcsolatban, neki köszönhetően a meghibásodás előjelei még a probléma bekövetkezése előtt kiszúrhatóak.

  Hard Disk Sentinel 5.00

  A Hard Disk Sentinel segítségével mindenre kiterjedően informálódhatunk a merevlemezünkkel kapcsolatban, neki köszönhetően a meghibásodás előjelei még a probléma bekövetkezése előtt kiszúrhatóak.

  olvasd tovább...

 • A SpeedFan egy fejlett rendszer felügyeleti eszköz, amivel figyelemmel kísérhető a számítógép teljesítménye. Az alábbi Free alkalmazás hőmérséklet monitorozó, illetve processzor kihasználtsági tényező elemzést is tud szolgáltatni.

  SpeedFan 4.52

  A SpeedFan egy fejlett rendszer felügyeleti eszköz, amivel figyelemmel kísérhető a számítógép teljesítménye. Az alábbi Free alkalmazás hőmérséklet monitorozó, illetve processzor kihasználtsági tényező elemzést is tud szolgáltatni.

  olvasd tovább...

 • A Speccy Portable teljes körű információval lát el minket a számítógépünket illetően mind hardveres, mind pedig szoftveres megközelítésből ez a változat hordozható, nem igényel installálást. Innen beszerezheted.

  Speccy Portable 1.29.714

  A Speccy Portable teljes körű információval lát el minket a számítógépünket illetően mind hardveres, mind pedig szoftveres megközelítésből ez a változat hordozható, nem igényel installálást. Innen beszerezheted.

  olvasd tovább...

 • A számítógépünk minden fontosabb jellemzőjére fényt deríthetünk a PC Wizard-al. Gyors teljesítménytesztek végrehajtására is ideális.  

  PC Wizard 2013 2.12

  A számítógépünk minden fontosabb jellemzőjére fényt deríthetünk a PC Wizard-al. Gyors teljesítménytesztek végrehajtására is ideális.  

  olvasd tovább...