Fájlmásoló program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Fájlmásoló

 • A FastCopy egy különleges fájlmásoló program, amivel sokkal gyorsabban tudsz nagyobb méretű állományokat mozgatni. Vele leváltható a Windows ezen jellegű szolgáltatása. Nem kötelező telepíteni. Ez a Free alkalmazás speciális beállításokat biztosít a testre szabottabb működés eléréséhez.

  FastCopy 3.27

  A FastCopy egy különleges fájlmásoló program, amivel sokkal gyorsabban tudsz nagyobb méretű állományokat mozgatni. Vele leváltható a Windows ezen jellegű szolgáltatása. Nem kötelező telepíteni. Ez a Free alkalmazás speciális beállításokat biztosít a testre szabottabb működés eléréséhez.

  olvasd tovább...

 • A SuperCopier egy fájlmásoló, mozgató Free alkalmazás, amivel a Windows ezen szolgáltatása helyettesíthető. Különlegességét az egyedi beállítások, testre szabhatóság képezi.

  SuperCopier 1.2.3.5

  A SuperCopier egy fájlmásoló, mozgató Free alkalmazás, amivel a Windows ezen szolgáltatása helyettesíthető. Különlegességét az egyedi beállítások, testre szabhatóság képezi.

  olvasd tovább...

 • Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal gyorsabban és konfigurálhatóbban hajtható végre a szóban forgó művelet.

  Ultracopier 1.2.3.4

  Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal gyorsabban és konfigurálhatóbban hajtható végre a szóban forgó művelet.

  olvasd tovább...

 • Az Ultracopier Portable segítségével sokkal testre szabottabban és gyorsabban tudsz nagyobb mérettel bíró fájlokat másolni a számítógép merevlemezén. Ez a Free alkalmazás rengeteg speciális beállítást támogat a biztosabb működés érdekében. Ez a fájlmásoló rugalmasabb működést biztosít mint a Windows ezen beépített szolgáltatása. Hordozható szoftverként használható.

  Ultracopier Portable 1.2.3.4

  Az Ultracopier Portable segítségével sokkal testre szabottabban és gyorsabban tudsz nagyobb mérettel bíró fájlokat másolni a számítógép merevlemezén. Ez a Free alkalmazás rengeteg speciális beállítást támogat a biztosabb működés érdekében. Ez a fájlmásoló rugalmasabb működést biztosít mint a Windows ezen beépített szolgáltatása. Hordozható szoftverként használható.

  olvasd tovább...

 • A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az egyes mappák között. Támogatja a legáltalánosabb fájlkezelési műveleteket. Free alkalmazásként vehető igénybe. Szinkronizáláshoz, hálózati kapcsolatok létrehozásához is ideális.

  FreeCommander XE 2016 Build 715

  A FreeCommander XE könnyen áttekinthető kétpaneles fájlkezelő alkalmazás aminek köszönhetően sokkal könnyebben tudunk navigálni az egyes mappák között. Támogatja a legáltalánosabb fájlkezelési műveleteket. Free alkalmazásként vehető igénybe. Szinkronizáláshoz, hálózati kapcsolatok létrehozásához is ideális.

  olvasd tovább...

1 / 2 oldal12