Checker - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Checker

 • A Kaspersky System Checker egy rendkívül hasznos Biztonsági Tools, amivel hasznos információt szerezhetsz a számítógépeddel kapcsolatban. Vele megtudhatod, hogy a tűzfalad, illetve a Windows egyéb szolgáltatásai megfelelően vannak e konfigurálva. Hatékonyan tudja detektálni a Malware fertőzéseket is. Tartalmaz még egy beépített Uninstaller szolgáltatást. Free alkalmazásként futtatható.

  Kaspersky System Checker 1.2.0.290

  A Kaspersky System Checker egy rendkívül hasznos Biztonsági Tools, amivel hasznos információt szerezhetsz a számítógépeddel kapcsolatban. Vele megtudhatod, hogy a tűzfalad, illetve a Windows egyéb szolgáltatásai megfelelően vannak e konfigurálva. Hatékonyan tudja detektálni a Malware fertőzéseket is. Tartalmaz még egy beépített Uninstaller szolgáltatást. Free alkalmazásként futtatható.

  olvasd tovább...

 • A Soft4Boost Update Checker segítségével ellenőrizni tudod, hogy minden telepített szoftveredből a legújabbat használod, e ha ez mégsem így volna könnyedén frissítheted azokat. Free alkalmazás, tehát ingyenesen áll a szolgálatodra.

  Soft4Boost Update Checker 6.8.7.393

  A Soft4Boost Update Checker segítségével ellenőrizni tudod, hogy minden telepített szoftveredből a legújabbat használod, e ha ez mégsem így volna könnyedén frissítheted azokat. Free alkalmazás, tehát ingyenesen áll a szolgálatodra.

  olvasd tovább...

 • A Driver Checker segítségével fel tudod kutatni a számítógépednek megfelelő illesztő alkalmazásokat.  

  Driver Checker 2.7

  A Driver Checker segítségével fel tudod kutatni a számítógépednek megfelelő illesztő alkalmazásokat.  

  olvasd tovább...