Bitdefender Antivirus Plus 2015 Build 18.11.0.872

A Bitdefender Antivirus Plus Online védelmet, antimalware funkciót, valósidejű futást biztosító antivírus szoftver. Sebezhetőség scanner funkciójával hamar felismerhetőek a Windows gyenge pontjai.

Használatával garantált biztonságban tudhatod a számítógépen található bizalmas fájljaidat, adataidat. Nem csak hogy megvéd a legnagyobb veszélyeket jelentő trójai, malware, és egyéb vírusoktól, azokat magas felismerési aránnyal találja meg és hatástalanítani is tudja. Online védelmi funkciójával a banki tranzakciók is magas biztonsági szinten valósíthatóak meg, minimális annak a kockázata, hogy kiszivárogna bármilyen jelszó, vagy belépőazonosító. A sebezhetőség scanner hamar rávilágít az operációs rendszer leggyengébb pontjaira, így azok kijavíthatóak. Maximális és aktív védelmet biztosít a Facebook irányából érkező támadások ellen is. A Bitdefender Antivirus Plus egy termékcsalád részeként érhető el ahol a felhasználó a számítógépes szokásainak megfelelően választhat terméket. Természetesen az árkategóriát figyelembe véve nagy eltérések lehetnek.

Bitdefender Antivirus Plus pillanatkép

Bitdefender Antivirus Plus Összefoglaló:

  • vírusirtó eltávolító alkalmazás
  • magas felismerési arány
  • több keresési lehetőség
  • sebezhetőség scanner
  • közösségi hálózat védelem
  • Próbaverziós változat

letoltes32bit letoltes64bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
bitdefender_av.exe
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
22,19 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek