AVG Internet Security 2015 Build 6140

Az AVG Internet Security online tevékenységeinket a lehető legbiztonságosabb közegbe helyezi, több védelmi módot is biztosít és ezt mind valós időben. Figyelemmel kíséri a hálózati folyamatokat, a levelezési tevékenységekre is odafigyel.

Maga az alkalmazás mindent megtesz annak az érdekében hogy operációs rendszerünktől távol tartsa a kártékony szoftvereket, vírusokat, trójaiakat. Mivel rengeteg tevékenységet folytatunk online ezért kiemelt hangsúlyt kell hogy fektessünk arra hogy bizalmas adatainkat senki se tudja megszerezni.

A szóban forgó vírusirtó szoftver egyetlen felületen az összes funkciót biztosítja amit csak érdemes megemlíteni. Többek között valós időben figyeli a gépünkön futó folyamatokat, éppúgy mint a ki illetve befelé irányuló hálózati folyamatokat ezért nem csak hogy széleskörűen, de azonnal képes felismerni a gyanú tevékenységeket. Védi üzenetküldő programjainkat, beépített tűzfal szolgáltatása igen mélyrehatóan konfigurálható. Az AVG Internet Security a fejlesztő termékcsaládjának kizárólag az egyik tagja.

Legyen szó banki tranzakciókról vagy csak otthoni felhasználásról egyaránt véd minket. 30 napos verzió.

AVG Internet Security Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AVG Internet Security
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
43,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek