Argente Registry Cleaner 3.1.0.6

Az Argente Registry Cleaner a regisztrációs adatbázis kitisztítására használható szoftver, ami Magyarul is tud, mentési, illetve visszaállítási lehetőségeket is szolgáltat. Free alkalmazásként használhatod.
Jelentős szerep hárul a regisztrációs adatbázisra, a rendszer legfontosabb tulajdonságai, azokat meghatározó tényezők kerülnek itt eltárolásra, ha nem tartjuk karban több hátrányos dolgot is tapasztalhatunk a Windows -al kapcsolatban.
Többek között a teleszemetelt rendszerleíró sokkal nehezebbé lomhábbá teszi a működést, mivel az operációs rendszer olyan utasításokat is kap ami értelmezhetetlenek a számára, vagy egyszerűen már nincs végcéljuk, ilyenkor nem csak lassulásokat, de akár instabilitást is tapasztalhatunk, napjainkban rengeteg szoftver található ami egyszerűen néhány lépésben képes eltávolítani a fölösleges, veszélyes registry bejegyzéseket.
Egy remek, ingyenesen használható szoftver, ami kategóriájának igazi nagymestere.
 Egyetlen kattintással tudjuk átvizsgálni vele a rendszerünket, és ha szükséges takarítani is tud. Felkutatja az érvénytelen tűzfal szabályokat, indítópult, start menü, program elérési útvonalak, súgófájlokat.
Mivel igen veszélyes területre merészkedtünk, a művelet elkezdése előtt mentést is készíthetünk az előző állapotról, így ha balul sül el a dolog, még mindig van mihez hozzányúlni.
Ha elsőként használjuk, az elemzés sokáig tart, ha rengeteg szemét gyűlt fel a háttérben, abban biztosak lehetünk hogy fog találni hibát még akkor is ha előzőleg más hasonló szoftverrel takarítottunk. Egyelten kattintással elemezhetünk és természetesen majd takaríthatunk. Könnyű használat és ingyenesség jellemzi. Az Argente Registry Cleaner beszerezhető hordozható változatban is amit csak futtatni kell.

Argente Registry Cleaner összefoglaló:Argente Registry Cleaner pillanatkép

 • regisztrációs adatbázis tisztító program
 • könnyed használat
 • egykattintásos keresés és helyreállítás
 • telepítést nem igénylő változatban is elérhető
 • használatával stabilabbá, megbízhatóbbá tehető a Windows
 • mentések készítése az itt található értékekről
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( ingyenes )

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Registry Cleaner.exe
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Argente Registry Cleaner Portable 3.1.0.62014-09-09 Argente Registry Cleaner Portable 3.1.0.6 (0)
   Az Argente Registry Cleaner Portable segítségével megbízhatóbbá és gyorsabbá tudjuk tenni számítógépünket. Pucolja a […]
 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis […]
 • Pointstone Registry Cleaner 4.2.0.1502015-10-24 Pointstone Registry Cleaner 4.2.0.150 (0)
  A Pointstone Registry Cleaner segít rendbe tenni, optimalizálni a regisztrációs adatbázist, megbízhatóbb operációs rendszert […]
 • Ashampoo Registry Cleaner 1.002015-12-13 Ashampoo Registry Cleaner 1.00 (0)
  Az Ashampoo Registry Cleaner ideális eszköz arra hogy rendbe tudjuk tenni operációs rendszerünk adatbázisát. A regisztrációs […]
 • Registry Life 3.372017-03-25 Registry Life 3.37 (0)
  A Registry Life egy fejlett regisztrációs adatbázis takarító és optimalizáló szoftver, amivel megbízhatóbbá, stabilabbá […]