AMC Security- Antivirus, Clean 4.6.2 Android program

Az AMC Security- Antivirus, Clean egy vírusvédelmi és karbantartási lehetőségekkel biztosított fejlett applikáció mobilra. Mindamellett hogy biztonságosabban tudod használni vele az Androidos mobilodat, de még gyorsabbá is teszi azt. Ez a Free alkalmazás biztosít WI-FI védelmet, lopásgátló, hívásblokkoló, mély takarítási lehetőségeket.

Egyetlen programmal tehetsz meg mindent azért hogy az Androidot futtató mobilodon tárolt bizalmas adatok és a böngészési tevékenységed a lehető legnagyobb biztonságban maradjon, továbbá a készülékedet a legjobb teljesítmény elérésére késztesd. Maga a fejlesztő cég az asztali számítógépeken már bizonyított az Advanced SystemCare nevű szoftverrel, most itt az Androidos megfelelője az AMC Security- Antivirus, Clean.

Számos fejlett opciót szolgáltat, fel tudja kutatni a készüléked által felhalmozott fölösleges fájlelőzményeket, azokat törölni tudja, sőt a korábban telepített appokat is kezeli, uninstallálja, mozgatja igény esetén. Az AMC Security- Antivirus, Clean segítségével számos energiatakarékossági szervhez is hozzáférhetsz gazdaságosabb működésre késztetvén a mobilt. Egyszeri konfigurációval a készülék akkumulátora később merül le.

Az AMC Security- Antivirus, Clean másik kiemelkedő képessége biztonsági megközelítésből érzékelhető, hatékonyan, magas felismerési arány mellett tudja felkutatni a legveszélyesebb Malware fenyegetéseket. Adatvédelmi tanácsadójával áttekinthetőek azok az alkalmazások amik információkat tudnak rólunk kiszivárogtatni, igény esetén azokat azonnal törölni lehet.

Védetté tehetőek a vezeték nélküli WI-FI kapcsolódások, minimálisra csökkentve az adatlopások kockázatát.

Az egyéb funkciók közzé tartozik a lopásgátló, illetve SMS/hívásblokkoló, a fontosabbnak ítélt fájlokat a felhőbe menthetőek. Az SMS széf segítségével a szöveges üzenetek, illetve híváslisták védetté tehetőek, hogy azokhoz csak maga a telefon tulajdonosa férhessen hozzá.

Hasonlóan rugalmas és széleskörű funkciókat biztosít a Clean Master For Android, illetve a Power Clean (Booster & Cleaner) egy szintén népszerű és asztali számítógépen már bizonyító alternatíva a CCleaner For Android ami az egyszerű kezelhetőségével hamar kedvenccé válhat.

Az AMC Security- Antivirus, Clean egy karbantartó mindenes Android program, ami mindamellett hogy a jobb teljesítmény elérésére törekszik, a biztonságért is mindent megtesz. A megvásárolható változata több funkciót biztosít, az ingyenes változatában néhány lehetőség nem érhető el.

AMC Security- Antivirus, Clean

AMC Security- Antivirus, Clean összefoglaló:

  • Android karbantartó alkalmazás
  • fejlett takarítási lehetőségek
  • programeltávolító, mozgató
  • hívásblokkolás
  • SMS széf
  • WI-FI védelem
  • adatvédelmi tanácsadó
  • Magyar nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://mobile.iobit.com/
AMC Security- Antivirus, Clean-qr-code

Olvasd le az alábbi QR kódot a mobiloddal a telepítés megkezdéséhez

letoltes_Android


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AMC Security- Antivirus, Clean
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek